Privacy policy

Duurloopmisverstand.nl respecteert jouw privacy en verwerkt jouw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt. Dit in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. Bedrijfsgegevens
Checkpoint Gezondheid, Sport en Bewegen
Edisonweg 10-200
2952AD Alblasserdam
email: info@checkpoint-online.nl
telefoon: 078-7519743
Inschrijfnummer KvK: 23093396

2. E-mailadres
a. Duurloopmisverstand.nl gebruikt jouw e-mail adres niet om jou aanbiedingen te doen. Een uitzondering hierop is dat Duurloopmisverstand.nl jou een e-mail kan sturen wanneer Duurloopmisverstand.nl een nieuw product of dienst heeft, welke heel nauw aansluit bij de eerder door jou aangeschafte producten en/of diensten.
Jouw e-mailadres wordt niet verkocht of ter beschikking gesteld aan derden.

3. Postadres
Jouw postadres wordt alleen gebruikt om de door jouw bestelde goederen te leveren.

4. Telefoonnummer
Jouw telefoonnummer wordt alleen gebruikt om bij voorkomende problemen rondom jouw bestelling contact met jou op te nemen.

5. Bewaartermijn
Jouw gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

6. Veiligheid overdragen, ontvangen en opslag van gegevens
a. Duurloopmisverstand.nl maakt gebruik van een SSL verbinding om jouw gegevens te beveiligen.
b. Jouw gegevens worden opgeslagen in niet publiekelijk toegankelijke databases. Deze databases staan in een omgeving die beveiligd is volgens de huidige standaarden.
c. Wachtwoorden worden gehasht opgeslagen.

7. Betaling via internetkassa Mollie
De betalingen van bestellingen verlopen via internetkassa Mollie. Zij verwerken zelfstandig uw gegevens en hebben daarvoor hun eigen beleid.

8. Verzending via MyParcel
95% van de bestellingen worden verzonden via MyParcel. Jouw bezorgadres gegevens worden hiertoe geëxporteerd naar MyParcel. MyParcel genereert hiermee een track en trace code en een verzendlabel. MyParcel. MyParcel publiceert hier een samenwerkingsovereenkomst over.

7. Inzage en verwijdering van jouw gegevens
Op jouw verzoek verstrekken wij aan jou informatie over welke persoonsgegevens er van jou zijn opgeslagen. Op jouw verzoek kunnen deze gegevens worden gewijzigd of verwijderd. Wanneer je een verzoek wilt doen om jouw persoonsgegevens in te zien, wilt wijzigen of verwijderen, neem dan contact op met ons. Onze contactgegevens staan hieronder.

9. Contact
Voor vragen over jouw persoonsgegevens en onze privacy policy kun je contact met ons opnemen. Checkpoint Gezondheid, Sport en Bewegen
CheckPoint
Edisonweg 10-200
2952AD Alblasserdam
email: info@checkpoint-online.nl
telefoon: 078-7519743

10. Wijzigingen
Dit privacy beleid kan op elk moment worden gewijzigd. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal je hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.